dinsdag 6 december 2011

Van McDonald's tot Michelin



Vroeger was McDonald’s alles. Op de terugweg van een dagje Efteling, op je verjaardag. McDonald’s was de kers op de taart als het om een leuke of feestelijke dag ging. 


Langzaam verander je, en je eetstijl verandert met je mee. McDonald's is niet meer je van het, maar gewoon leuk en lekker om nog eens heen te gaan. Een brasserie of eetcafé is nu meer je ding. Gezellig kletsen met een lekker stukje vlees en gebakken aardappeltjes erbij.


Maar er komt een moment, dat je ook dat varkenshaasje weer beu bent en echt culinair verwend wilt worden. De kers op de taart wordt nu, via een luxe dessert, geserveerd in een (bijna)-sterrenzaak. McDonald’s is op de achtergrond geraakt en voldoet alleen in een dronken bui nog om voor maximaal een uurtje je honger te stillen.


Tot je zelf kinderen krijgt, dan begint het verhaal weer van voor af aan. 


Gelukkig ben ik op dit moment nog bij de vorige stap, maar ik weet dat ook ik, ooit weer bij de Mac te vinden zal zijn. Want je kind dat geniet van een speeltje en slappe frietjes -waar je minimaal 5 euro voor hebt neer geteld-, welke ouder kan dat weerstaan? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten