Zoals dat ene ingrediënt voor nét dat beetje extra in je gerecht kan zorgen, zo zorgt communicatie voor nét dat beetje extra in mijn kijk op eten. Zoals een gerecht niet in een keer ontstaat, zo is mijn passie en interesse ook door de jaren heen ontstaan. Aangenaam!
Ik ben Froukje Schell, spontaan en 20 jaartjes jong. 4 jaar geleden ben ik aangenomen als hulpkok in een plaatselijk restaurant, destijds een ‘leuk baantje’ om wat geld bij te verdienen, inmiddels echte liefde voor het vak. Door de jaren heen zijn mijn passie en interesse in het hoe en wat van eten sterk gegroeid. Destijds heb ik besloten Communicatie te gaan studeren, waar ik in het tweede jaar stage moest lopen. Als stageplek heb ik toen gezocht naar een bedrijf waar eten en communicatie samen kwamen. Dat is gelukt, in een bedrijf waar de communicatie rondom voedsel, maar ook productontwikkelingen centraal stonden.
Eten en communicatie, voor mij dus de ultieme combinatie. De afgelopen jaren heb ik me op beide gebieden sterk ontwikkeld en nu ben ik zover dat ik mijn visie graag met jullie wil delen. Mijn blog is opgesteld als een recept, alle ingrediënten vormen samen het geheel; een heerlijke blog! In mijn blog ga ik kijken wat eten verteld over jou, maar ook over je lifestyle. Kan eten een lifestyle zijn? Zie jij aan het eten wie iemand is? Je leest het in mijn blog!
Wanneer je passie bij eten en mensen ligt, je geïnteresseerd bent in communicatie of gewoon zomaar voor de leuk wilt lezen dan raad ik je aan de komende tijd deze blog in de gaten te houden!
Veel leesplezier,
Liefs, Froukje
Liefs, Froukje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten